Onze klanten

"Bij Matexi is de doorgedreven kennis van zaken bij de uitvoering van de werken opvallend. Je merkt dat het bedrijf jarenlange ervaring heeft opgebouwd in de sector.”

Lien uit de Meierie in Desselgem

 

Toekomstige bewoners

 

Als marktleider met meer dan 70 jaar ervaring zijn we het best geplaatst om u een woning aan te bieden naar uw smaak, in een omgeving waarin u zich herkent en die mooi aansluit bij wat u van het leven verlangt. Een duurzame woning van hoge kwaliteit die verrassend veel biedt voor uw budget en alleen maar in waarde kan stijgen.

 

“Bij Matexi verloopt de opvolging van het hele bouwproces uitstekend. Dat maakt het verschil tussen een goede en uitstekende bouwonderneming.”

Patrick uit de Spechtenberg in Sint-Stevens-Woluwe 

Investeerders

Bij Matexi bieden we u ook woningen aan die u vlot kunt verhuren, in een omgeving die meerwaarde creëert. Dankzij onze visie, ervaring en expertise garanderen we u zo een interessante, veilige investering. En met ons Matexi Preferred Partner-verhuursysteem hoeft u zich bovendien nooit meer zorgen te maken over het vinden van een huurder of allerlei administratieve rompslomp.

 

“Als klant kun je steeds terecht bij de projectleider van Matexi. Zijn er problemen, dan pakken ze die snel aan.”

Jo uit de Ellestraat in ZwevegemGerelateerde artikels