Maatschappij en overheid

Bij Matexi investeren we continu in contacten met regionale en federale beleidsmakers, maatschappelijke belangengroepen, overheidsinstellingen en experts uit de academische wereld.

We zijn ook actief lid van regionale, nationale en internationale beroepsfederaties en vakorganisaties zoals de Beroepsfederatie van de Vastgoedsector, Confederatie Bouw, Bouwunie, Fedustria, Voka en Unizo.

Onze medewerkers zetelen daarbij in de raad van bestuur of in werkgroepen als voorzitter of expert. Zo laten we onze stem horen aan het beleid en zorgen er we mee voor dat toekomstgericht bouwen de norm wordt.

Resultaat: een diepgaand inzicht in het hedendaagse wonen waarmee we buurten ontwikkelen die beantwoorden aan de noden van vandaag en morgen. Op deze manier dragen we bij tot een stabiele en evenwichtige woningmarkt en tot beter wonen.

 

Matexi steunt het 18e Congres voor Lokale en Provinciale Politiek

Matexi besteedt bijzondere aandacht aan goede contacten en een constructieve samenwerking met de lokale besturen. In continu overleg met de betrokken mandatarissen en ambtenaren streven wij naar woonomgevingen die beantwoorden aan de lokale behoeften. Wij wisselen voortdurend kennis en ervaring uit met de lokale overheden.

Het is vanuit die visie dat wij het 18e Congres voor Lokale en Provinciale Politiek steunen. Dit initiatief van het Centrum voor Lokale Politiek (Vakgroep Politieke Wetenschappen Universiteit Gent) vindt plaats op 21 maart 2017 in Gent.

Wil je meer weten over het Congres, klik hier.

Matexi CEO Gaëtan en Geert Bourgeois

Bekijk hier onze referentie projectenGerelateerde artikels